AKTIVITETER

Verdens nordligste seminarium beliggende i Ilulissat ved Diskobugten. Seminariet har p.t. ca. 200 studerende inden for socialhjælperuddannelsen, socialassistentuddannelsen og på socialpædagoguddannelsen, som er en professionsrettet bacheloruddannelse.

Seminariet har endvidere en midlertidig decentral socialpædagoguddannelse i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat samt et kompetenceudviklingscenter, der udbyder kurser over hele Grønland.

UDDANNELSER

Herunder kan du læse en kort præsentation af de uddannelser vi tilbyder på PI/SPS. Vi håber at du finder de oplysninger du behøver herunder, ellers er du velkommen til at kontakte os.

LÆS MERE
KURSER

Kompetenceudviklingscenteret arrangerer kurser for ansatte inden for den sociale sektor. Kurserne er beskrevet og arrangeret af Kompetenceudviklingscenteret. Kompetenceudviklingscenteret kan også udvikle kurser efter forespørgsel fra institutioner eller kommuner.

LÆS MERE
VIDENCENTER

Videncenteret blev etableret i august 2010 og har til opgave at indsamle, udvikle og sprede viden indenfor det sociale- og socialpædagogiske arbejdes virksomhedsområde.

LÆS MERE
STUDIELIV

Hvad enten du skal være her i 20 uger eller 3½ år, vil kollegiet være en væsentlig del af dit liv, mens du er på uddannelse i Ilulissat. Hvis du er hjemmefra for første gang, skal du både finde ud af at klare en masse praktiske ting og måske i højere grad end tidligere tage ansvar for dig selv.

LÆS MERE
PRAKTIK

 

LÆS MERE