Isbjørnens styrke — vores styrke “NANNUP NUKINGA — NUKIVUT”

Et projekt med fokus på STYRKER hos individet og i fællesskabet – lokalt og globalt. 

Hovedformålet med projektet er at danne et rum, hvor mennesker i udsatte positioner får mulighed for at blive hørt og set som en ligeværdig del af samfundet. Gennem et samarbejde omkring kunstneriske og kulturelle aktiviteter involveres flest muligt fra samfundet til at deltage i kreative aktiviteter. Det kunne f.eks. være omkring musik, teater eller anden form for kunstnerisk udtryk, der symbolisere vores STYRKER.

I 2019 sættes, der også fokus på STYRKER i andre byer i Grønland – NUKIVUT-FESTIVAALI kommer til Ilulissat i april 2019, Nuuk i juni 2019 og Qaqortoq i september 2019. Følg med på facebooksiden: Nannup Nukinga – Nukivut / Isbjørnens Styrke – Vores styrke.   

Med projektet vil vi danne rammer for nye perspektiver til forståelse af egen identitet, samspillet med andre og mødet med omverdenen

Følg os på facebook

 

 

Aktører

Se indslag om Projekt Nannup Nukinga – Nukivut i Qanorooq d. 13/9-2019:

Indslaget starter 12:28 inde i videoklippet

Se indslag om Projekt Nannup Nukinga – Nukivut i Qanorooq d. 14/9-2018:

Det sker i Sisimiut

D. 15. august – 12. september 2018 er byggeproces, hvor isbjørn i papmaché skabes. Åbent værksted hos KTI – alle er velkomne.

D. 27. – 12. september 2018 arbejdes i fællesskaber mellem studerende, pædagoger, børn/unge i institutioner og alle andre interesserede i Sisimiut om at skabe kreative udtryk af STYRKER. Resultatet synliggøres d. 13. og 14. sept.

D. 13. og 14. september 2018 afholdes NUKIVUT- FESTIVAALI på pladsen ved KTI.
Isbjørnen af papmaché danner scene for fremvisning af styrker udtrykt gennem kreative, kunstneriske og kulturelle aktiviteter.

Sponsorer

Det sker i Qaqortoq

Om projektet i Qaqortoq
Kort Programoversigt
Detaljeret Programoversigt

Sponsorer