OM SEMINARIET

Socialpædagogisk Seminarium uddanner socialpædagoger, socialhjælpere, socialassistenter og dagtilbudsmedhjælpere. Derudover tilbydes efter-/ videregående uddannelse og kursusaktivitet.

Socialpædagoguddannelsen startede i midten af 70’erne og har siden tilpasset uddannelse og kompetencer, ligesom skiftende placering, faciliteter og bygninger er udvidet. Seminariet flyttede til Ilulissat i 1995. I januar 2011 flyttede vi ind i vores nye flotte bygning, som blev udvidet i 2018, og de moderne faciliteter danner i dag rammer for et inspirerende uddannelsesmiljø.

Gennem vores uddannelser ønsker vi, at løfte den enkelte studerende, til gavn for fællesskabet.

Vi arbejder på at løse udfordringer gennem et effektivt og konstruktivt samarbejde, og vi prioriterer en åben, positiv og involverende dialog for at skabe tillid og sammenhold.

Hvis du skal søge ind på Seminariets uddannelser henvises du til Majoriaq i din hjemby. Læs mere om uddannelser under aktiviteter.

BIBLIOTEKET

På seminariets bibliotek finder du studierelevant litteratur. Biblioteket er højt prioriteret som en ressource for alle studerende og tilknyttede seminariet.

LÆS MERE

PI/SPS ORGANISERING

Socialpædagogisk Seminarium er en Brancheskole under Naalakkersuisut; Departement for Uddannelse, Kultur og Kirke.

læs mere
LEDIGE STILLINGER

Se vores ledig stillinger, det kan godt være at vi har en stilling til dig.

LÆS MERE
FOTOARKIV

Se seminariets fotoarkiv.

LÆS MERE