UDDANNELSER

Om vore uddannelser

Herunder kan du læse en kort præsentation af de uddannelser vi tilbyder på PI/SPS. Vi håber at du finder de oplysninger du behøver herunder, ellers er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også se vores video den til højre side.

Majoriaq i din hjemby skal have modtaget din ansøgning senest d. 1. marts.

Ansøg om uddannelse
Professionsrettede bacheloruddannelse til Socialpædagog

Socialpædagog Uddannelsen kaldes i daglig tale SPU. Grønland har brug for socialpædagoger! Det grønlandske samfund ændrer sig – som så mange andre samfund – meget hurtigt.

LÆS MERE
Socialassistent Uddannelsen

Socialassistent uddannelsen kaldes i daglig tale SAU. Uddannelsen varer 9 måneder og afsluttes med en prøve. Adgangskravene er en socialhjælper uddannelse, og der optages efter bedste karakter på eksamensbeviset.

LÆS MERE
Socialhjælper Uddannelsen

Socialhjælper uddannelsen kaldes i daglig tale SHU. Regionsskoler i Grønland (Ilulissat og Maniitsoq med elevoptag i august samt Nuuk med elevoptag i januar, brancheskole for uddannelsen er Perorsaanermik Ilinniarfik i Ilulissat)

LÆS MERE
Dagtilbudsmedarbejder uddannelsen

Naalakkersuisuts vision, som er nedfældet i Uddannelsesplan II for 2014 – 2024, er at alle børn har ret og lige adgang til dagtilbud som sikrer dem læring og udvikling uanset geografi, social- og kulturel baggrund.

LÆS MERE
Den Decentrale Socialpædagoguddannelse

Den decentrale socialpædagoguddannelse skal sikre en mulighed for at dække behovet for uddannelse af socialpædagoger i hele Grønland.

LÆS MERE